Over ons

Stichting Van Dieren Ontdekpark is een initiatief van Aeres MBO Barneveld, de enige school in Nederland met een dierentuinvergunning.

De Aeres studenten hebben een belangrijke rol in Van Dieren ontdekpark. Zij begeleiden jou tijdens je ontdekkingstocht waarbij je door de ogen van dieren hun leefwereld leert ontdekken. Hierdoor ontwikkelen ze hun persoonlijke, sociale, communicatie- en intellectuele vaardigheden waar het werkveld meer en meer om vraagt. De grote winst is het welzijn Van Dieren.

Ambassadeurs

Arjan Postma

De meest bekende boswachter van Nederland, Arjan Postma ziet als ambassadeur van Van Dieren Ontdekpark op het onderdeel wilde dieren veel mogelijkheden om binnen zijn netwerk natuurorganisaties, biologen en andere autoriteiten te verbinden aan ons park.
Arjan vindt natuurbehoud en liefde voor dieren heel belangrijk. Hij wil op een educatieve manier graag bijdragen aan het Van Dieren Ontdekpark en daarbij het publiek en de studenten van Aeres mbo Barneveld inspireren.

 

Asje van Dijk

Asje van Dijk, inmiddels oud-burgemeester van Barneveld was altijd nauw betrokken bij de opzet van Poultry Expertise Centre. Het Poultry Expertise Centre is een kenniscentrum gedragen door onderwijs (Aeres mbo), onderzoek en bedrijfsleven.

Hij draagt Van Dieren Ontdekpark een warm hart toe en zal het park onder de aandacht van zijn brede netwerk brengen.

ANBI

Van Dieren Ontdekpark is een project van Stichting Dierenontdekpark Barneveld. Stichting Dierenontdekpark Barneveld heeft de ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status.

Organisatie

Lees hier de statuten van Stichting Dierenontdekpark Barneveld en over Stichting Aeres.

Laatste nieuws

Bouw mee aan de konijnen experience
Lees meer
RIF subsidie toekenning stap vooruit in doorontwikkeling Van Dieren Ontdekpark
Lees meer
Arjan Postma gaat samenwerking aan met Aeres MBO Barneveld
Lees meer