Vergaderen in Barneveld tussen de dieren.

Vergaderlocatie Barneveld

Wil jij op een unieke locatie vergaderen? Kom dan eens vergaderen bij het Van Dieren Ontdekpark in Barneveld. Je vergadert midden tussen de dieren: een echte unieke vergaderruimte dus! Het Van Dieren Ontdekpark ligt in Barneveld, wat middenin Nederland ligt. Hierdoor kom je gemakkelijk bij ons vanuit het hele land. Verder zijn we goed te bereiken vanaf de A1 en de A30.

 

Een unieke vergaderruimte in Barneveld: Van Dieren Ontdekpark

De perfecte locatie om uniek te vergaderen in Barneveld

Het Van Dieren Ontdekpark ligt midden in de Campus van Aeres MBO Barneveld, de school waar studenten worden opgeleid tot echte dierspecialisten. Ook zij moeten in de toekomst leren wat hospitality is en moeten bezoekers kunnen aanspreken, begeleiden en offertes opstellen om zo straks klaar te zijn voor de echte wereld. 

De studenten begroeten je vriendelijk bij binnenkomst en nemen je mee in de wereld van dierverzorging. Hierdoor leren onze studenten van alles over hospitality en kan jij vergaderen in een unieke vergaderruimte. In onze vergaderlocaties in Barneveld kun je overleggen workshops houden én presentaties geven. 

De verschillende opstellingen waar je uit kan kiezen wanneer je een vergaderruimte huurt bij Van dieren Ontdekpark in Barneveld

De mogelijkheden van onze vergaderruimte in Barneveld

Centraal in Nederland, midden tussen de dieren. Deze locatie heeft meerdere mogelijkheden als het om vergaderen gaat. Je kan bij ons in het Van Dieren Ontdekpark meerdere ruimtes voor je vergaderlocatie reserveren. Al onze vergaderruimtes zijn uitgerust met digitale presentatiemiddelen. Zo kun je altijd presenteren op een smartboard en gebruikmaken van onze geluidsondersteuning en wifi. 

Of je nu voor 10 man wil presenteren, of voor 200, het is allemaal mogelijk. Onze vergaderruimtes kun je huren voor groepen vanaf 10 tot maximaal 220 personen. Er zijn verschillende vergaderopstellingen mogelijk. Van een u-vorm opstelling tot een cabaret opstelling, van alles is mogelijk op onze vergaderlocatie in Barneveld.

Een unieke vergaderlocatie in Barneveld: Van Dieren Ontdekpark. Vergader hier tussen de dieren en de natuur

Maak jouw overleg nog specialer met een rondleiding

De dieren op ons terrein en in onze gebouwen zijn natuurlijk een onmisbaar element van een unieke vergaderlocatie. Wanneer je kiest voor een aanvullende rondleiding bezoek je de diverse dierenverblijven en praktijk faciliteiten. Onze studenten geven je uitleg over onze gezelschapsdieren, wilde dieren en productiedieren. Deze toevoeging is erg inspirerend en educatief. 

Een vergaderlocatie in Barneveld die je kan huren bij Van Dieren Ontdekpark. In deze ruimte kun je ook heerlijk eten en naar verschillende dieren kijken

Kies uit verschillende arrangementen

We bieden verschillende arrangementen aan. Zo kan je kiezen voor een arrangement met alleen koffie en thee en een zoete lekkernij, of juist een uitgebreid dinerarrangement met heerlijk diner buffet. Kijk tijdens het eten in ons modern ingerichte restaurant uit op de tropische binnentuin. Van alles is mogelijk. Hieronder vind je onze arrangementen:

We denken graag met je mee over de inrichting van de zaal en welke digitale ondersteuning het beste bij het overleg past. Daarnaast kijken we ook samen naar welke lekkernij(en) en drankjes bij jouw overleg passen. 

Vergaderarrangement Stokstaartje €6,50 p.p.

Koffie en thee

Zoete lekkernij

Karaf water

Eenvoudig borrelarrangement Schildpad €9,75 p.p.

(In ons restaurant, duur 1 uur)

Koffie, thee, frisdrank, gemiddeld 2 drankjes per persoon

Nootjes op de tafels

Gemengde snacks, 1 ronde

Luxe borrelarrangement Wallaby €15,75 p.p.

(In ons restaurant, duur 1,5 uur)

Koffie, thee, frisdrank onbeperkt

Nootjes op de tafels

Gemengde snacks, 3 rondes

Luncharrangement Alpaca €16,75 p.p.

Lunch buffet incl. soep, salade,

Diverse broodjes en broodsoorten,

Diverse soorten beleg,

Zuivel, jus d’orange, koffie en thee

Dinerarrangement Leguaan €18,75 p.p.

Koffie en thee

Karaf water

Diner buffet incl. soep, salade, friet vlees(vervanger) en sauzen

Optionele toevoegingen

Petit four of gebak Meerprijs vanaf €2,00

Notitieblok en pen €4,00 p.p.

Correctbook €13,50 p.p.

Gebruik van geluid, incl. 2 microfoons €30,00 per dag

Reserveer een van onze unieke vergaderlocaties in Barneveld

Wil je in een inspirerende en motiverende omgeving vergaderen? Reserveer dan een van onze unieke vergaderlocaties in Barneveld. Wil je graag van tevoren sfeer proeven op de locatie? We nodigen je graag uit op locatie en bespreken daar samen de mogelijkheden. Wil je een evenement organiseren met meer dan 250 personen? Dan kun je ook ons terrein buiten huren. Vraag naar de mogelijkheden en vraag een offerte aan.