Reserveren

Ben je op zoek naar echt een ander dagje uit of zoek je een inspirerende plek om te vergaderen? Kom naar Van Dieren Ontdekpark!

Vergaderen

De aanwezigheid van onze 2.500 dieren werkt inspirerend, motiverend en ontspannend. Hiermee bieden we een unieke vergaderlocatie centraal in Nederland en met uitstekende vergader- en horecafaciliteiten tot 180 personen.

Vraag een offerte aan

Evenementen

Onze campus van 7,5 hectare biedt oneindige mogelijkheden voor jouw diergerelateerde evenement. Van congres tot productpresentatie en van publieksevenement tot netwerkactiviteit. Studenten van Aeres Barneveld zijn nauw betrokken bij Van Dieren Ontdekpark en ondersteunen jouw evenement graag.

Vraag een offerte aan

Schoolreisje / Educatieve rondleiding

Een praktijkles tussen de dieren die aansluit bij de leerdoelen van verschillende onderwijsniveaus. Kom en beleef het in Van Dieren Ontdekpark. Programma’s op maat beschikbaar voor alle leeftijdsgroepen en niveaus.

Vraag een offerte aan

Kinderfeest

Wil jij als echte dierenliefhebber jouw verjaardagsfeestje vieren tussen de dieren? Dat kan, onze studenten bereiden speciaal voor jou een onvergetelijke dierbeleving voor. Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar Van Dieren Ontdekpark.

Vraag een offerte aan

Van Dieren Ontdekpark gaat binnenkort open als het leukste educatieve dierendagje uit voor individuele bezoekers en gezinnen.

Neem contact op

Uitgebreidere offerte aanvragen klik hier