Ga op excursie met je klas.

Schoolexcursie Barneveld

Schoolexcursie barneveld

Met je schoolklas op excursie

Vinden jouw leerlingen dieren ook helemaal leuk? En vind je het fijn om een dagdeel met de klas op stap te gaan voor een leuk uitje over en tussen de dieren?
Dat kan! Onze studenten ontvangen jullie graag in Van Dieren Ontdekpark! We hebben begin 2023 nog enkele plekjes vrij voor een educatieve rondleiding tussen de ruim 2000 dieren bij Van Dieren Ontdekpark, er is genoeg te zien en beleven! De Aeres studenten hebben een belangrijke rol in Van Dieren Ontdekpark. Zij begeleiden jullie tijdens een ontdekkingstocht waarbij je door de ogen van dieren hun leefwereld leert kennen. Hierdoor ontwikkelen onze studenten hun persoonlijke, sociale, communicatie- en intellectuele vaardigheden waar het werkveld meer en meer om vraagt. En natuurlijk vertellen ze jullie vol enthousiasme alles over hun passie voor dieren. Dat doen ze op maat en niveau, dus voor iedere klas is er een geschikte rondleiding. Tevens kunnen we desgewenst aansluiten bij een thema wat op school behandeld wordt.

Vanaf het nieuwe schooljaar kunnen er weer nieuwe excursies geboekt worden.

Let op! Dankzij het grote succes van dit arrangement zitten wij helemaal vol met excursies. 
Wil je graag in het nieuwe schooljaar jouw excursie organiseren? Vraag dan nu alvast een offerte aan.

We werken op volgorde van inschrijving. Vol = vol!
De kosten zijn bij alle programma’s € 3,- per kind. Koffie voor de begeleiders, ranja en een snoepje zijn hierbij inbegrepen. Begeleiders kunnen gratis mee.

Neem gerust contact op via onderstaande knop. Dan nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.