Een uniek en inspirerend kinderfeestje tussen de dieren

Kinderfeestje in Barneveld

Is jouw kind een echte dierenliefhebber? Vier dan zijn of haar verjaardag tussen de dieren! Onze studenten bereiden speciaal voor het kinderfeestje in Barneveld een onvergetelijke dierbeleving voor. Kom met de kinderen naar Van Dieren Ontdekpark en geniet van een onvergetelijk kinderfeestje.

Let op! Tot en met de zomervakantie zitten wij vol met kinderfeestjes. Uiteraard zijn er in het nieuwe schooljaar zijn er weer volop mogelijkheden.
Wil je graag in het nieuwe schooljaar jouw feestje organiseren? Vraag dan nu alvast een offerte aan.

De perfecte plek voor een uniek kinderfeestje

In ons Van Dieren Ontdekpark draait het om van alles leren over dieren. In ons ontdekpark vind je meer dan 2000 dieren. Tijdens het kinderfeestje komen de kinderen verschillende dieren tegen en leren ze van alles over de verhouding tussen mens en dier. Wil je dus graag een educatief en inspirerend kinderfeestje geven in de omgeving van Barneveld? Kom dan naar het Van Dieren Ontdekpark! We zijn goed te bereiken vanaf de A1 en A30.

Ontdek de wondere wereld van de dieren

Bij het Van Dieren Ontdekpark komen de kinderen verschillende dieren tegen. Is jouw kleine fan van reptielen? Kom dan met het kinderfeestje langs bij onze ‘bloedhete koudbloedigen’. Van vissen tot slangen, de kinderen kijken hier hun ogen uit! Maar ook vreemde boerderijbeesten zoals kamelen en alpaca’s komen langs. Hoe voelt een sjaal van alpacawol? Hoe smaakt een kamelenkaasje? Jouw kleine en zijn of haar vriendjes ontdekken het allemaal in ons park!

Verschillende mogelijkheden

Wij willen natuurlijk dat het verjaardagsfeestje aan alle wensen voldoet. Daarom heb je allemaal mogelijkheden om uit te kiezen. Wil je de kids graag een zoete lekkernij geven? Of vind je het belangrijk dat er ook een lunch aanwezig is? Neem contact met ons op en we komen samen tot het perfecte kinderfeestje!

×

 

Hoi, kan ik je helpen?

Krijg direct antwoord op je vraag.

× Whatsapp